Over ons

Wij zijn Arjen en Jordi, eigenaren van Vintage-Vloeren, aangenaam! Zeven jaar geleden kocht Arjen een vloer voor zijn nieuwe huis. Helaas paste deze niet in het interieur en werd de vloer met succes doorverkocht. Dit vormde het startpunt van het bedrijf in de vloeren. Het bedrijf groeide door, waarna Jordi in 2024 aan het team toegevoegd werd om de uitbreiding door te zetten. Samen streven ze naar tevreden klanten middels kwalitatief hoge vloeren met transparante prijzen en flexibele service.

Tijdlijn

In de zomer van 2022 hebben we onze dienstverlening uitgebreid. Bij Vintage Vloeren beschikken we nu over een eigen afwerklijn. Zo kunnen we de vloeren in iedere gewenste kleur behandelen. Er is veel mogelijk, of u nu kiest voor verouderen of borstelen van de vloer, of voor een walnootbruine of kleurloos transparante afwerking. Wij kunnen u een vloer bieden die past bij elk interieur.

Anno nu

Sinds begin 2023 is Vintage Vloeren verhuisd van Lemmer naar Emmeloord. Onze nieuwe locatie biedt een vloeroppervlakte van 600 m² en we beschikken over een voorraad aan vloeren van ongeveer 4000 m².

Neem gerust een kijkje in ons online assortiment of neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent geraakt. Wij staan klaar om u te helpen.

Chat openen
Hallo,
waar kunnen we jou mee helpen?