Legservice

Welkom bij onze Legservice! Onze leggers met jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen ervoor dat iedere vloer degelijk geplaatst wordt . Of u nu kiest voor een houten vloer of PVC vloer, een zwevende of verlijmde methode, wij garanderen een goede afwerking.  Laat uw vloer door onze experts leggen en geniet van kwaliteit en stijl voor de lange termijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Legservice Parket

Dagelijks worden onze visgraat, Hongaarse punt en plank vloeren geplaatst door onze leggers. Het plaatsen van een houten vloer kan op 2 manieren namelijk zwevend en verlijmd. Een zwevende houten vloer wordt gelegd zonder deze direct aan de ondervloer te bevestigen, waarbij de planken aan elkaar worden geklikt of gelijmd. Dit maakt de installatie eenvoudiger en de vloer gemakkelijk te verwijderen of opnieuw te leggen. Een verlijmde houten vloer wordt direct aan de ondervloer bevestigd met lijm, wat zorgt voor een stabiele en stevige verbinding. Dit type installatie is duurzamer en stiller, maar vereist meer voorbereiding en is moeilijker te verwijderen.

Legservice PVC

Naast het leggen van houten vloeren, bieden wij ook de legservice aan voor PVC plak (dryback) en PVC klik vloeren. PVC klik vloeren worden zwevend gelegd door de planken in elkaar te klikken. PVC dryback vloeren worden direct op de ondervloer geplakt met lijm, wat zorgt voor een stabiele en permanente installatie. Click vloeren vereisen een vlakke ondergrond maar kunnen kleine oneffenheden beter aan, terwijl dryback vloeren een perfect vlakke en schone ondervloer nodig hebben. Het is daarom gebruikelijk dat we voor het plaatsen van de PVC vloeren eerst de vloer egaliseren. 

Overige

Naast het plaatsen van de vloeren bieden wij nog de volgende service aan voor het perfect afwerken van de vloer.

  • Plaatsen van plinten 
  • Plaatsen van droogloopmatten 
  • Dichtsmeren van gaten 

 

Chat openen
Hallo,
waar kunnen we jou mee helpen?