Inruilen

Bij Vintage Vloeren begrijpen we dat smaken en voorkeuren in de loop der tijd kunnen veranderen. Misschien bent u uitgekeken op uw huidige vloer of wilt u gewoon een frisse nieuwe look in uw huis. Daarom bieden wij bij Vintage Vloeren een vloerinruilservice aan, waarbij u uw bestaande vloer kunt inruilen tegen een vloer uit ons uitgebreide assortiment.

Als u geïnteresseerd bent in het inruilen van uw vloer, kunt u contact met ons opnemen of het formulier aan de rechterkant invullen om aanvraag en wensen te bespreken.

Als u akkoord gaat met de inruil, kunnen wij eventueel het ophalen en demonteren organiseren. Ons ervaren team zal zorgvuldig te werk gaan om ervoor te zorgen dat de demontage zonder problemen verloopt en uw vloer in goede staat blijft. Hier kan u lezen hoe wij vervolgens de vloer weer een 2e leven gaan geven.

Bij Vintage Vloeren streven we altijd naar tevreden klanten. Met onze vloerinruilservice bieden we u de mogelijkheid om uw huis te transformeren door uw oude vloer in te ruilen voor een  nieuwe vloer.  Neem vandaag nog contact met ons op om uw vloerinruil te bespreken en ontdek de prachtige vloeropties die wij beschikbaar hebben. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het realiseren van uw droomvloer!

Inruilformuier

Naam(Vereist)
Wat wilt u doen?(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 6.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Chat openen
    Hallo,
    waar kunnen we jou mee helpen?